Voorraad PS5 update 10 september over de stand van PS5 voorraad

Update PS5

Zoals we vorige week al berichten was de PS5 in voorgaande maanden redelijk goed leverbaar en was de kans om je eigen PS5 console te bemachtigen in juli en augustus redelijk groot. De laatste 2 weken was de next-gen console echter wat beperkter leverbaar, ondanks enkele drops bij de grotere retailers. 

Zoals vorige week al aangekondigd zou het in september echter weer wat aan moeten trekken en zou de PS5 console weer beter leverbaar moeten zijn. Dat gevoel bleek te kloppen. Het lijkt er ook nu weer op dat september weer volop goede kansen zal bieden om een PS5 console te kunnen bemachtigen. Dat geldt voor zowel de standaard als de digitale console, alsook voor de diverse Ps5 bundels. Alles zal naar verwachting weer bij diverse retailers beschikbaar komen of al zijn. Kijk op PS5 Voorraad Checker om de actuele voorraden bij de diverse retailers te controleren. Je ziet in één oogopslag waar de PS5 op voorraad is. Op die manier kun je nog sneller je eigen PS5 bemachtigen. Uiteraard houden we je ook via deze pagina op de hoogte van al het nieuws en voorraden omtrent de PS5.

PS5 Pre-order

Bij diverse webwinkels is de nieuwe next-gen console van Sony al weer mondjesmaat te vinden, net als bij enkele retailers. Bij sommige winkels kun je al een pre-order plaatsen voor de PS5, maar vele winkels zijn wat terughoudender, omdat de PS5 drops niet vooraf aangekondigd worden. Vaak gaat het om geruchten over nieuwe drops. Sommige retailers spelen daar vooraf op in, anderen wachten liever tot ze de zeer gewilde PS5 console daadwerkelijk op de plank hebben liggen.

PS5 Voorraad Checker

PS5 Voorraad Checker

Wil je zekerheid over de actuele voorraden? Check dan regelmatig onze PS5 Voorraad Checker met altijd de meest actuele stand van zaken omtrent de PS5 voorraad bij diverse retailers. Deze wordt elke minuut bijgewerkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *