Reboot van Saints Row aangekondigd voor PS5 en PS4, volgend jaar verkrijgbaar

saints row PS5

Deep Silver is verheugd om aan te kondigen dat Saints Row op 25 februari 2022 ook beschikbaar zal zijn voor de PlayStation 5 en PlayStation 4.

Saints Row, ontwikkeld door Deep Silver Volition, is een complete reboot en bevat een gloednieuwe setting, gloednieuwe personages en een gloednieuwe toon, allemaal opgefrist voor de gamer van vandaag. Saints Row speelt zich af in Santo Ileso, een levendige fictieve stad in het zuidwesten van Amerika en een van de meest gevarieerde en diverse stadslocaties ooit gebouwd voor een Saints Row-game.

Game play

Drie vrienden gaan met je mee op je ongelooflijke reis om selfmade te worden. Neenah, de chauffeur en monteur van Los Panteros, Kevin, DJ en lid van The Idols, en Eli die naar Santo Ileso kwam om als ondernemer fortuin te maken. Je speelt als The Boss en bepaalt wie je wilt zijn, terwijl je je eigen criminele imperium opbouwt.

saints row PS5

Onderweg moet je het opnemen tegen drie meedogenloze vijandige facties die momenteel Santo Ileso beheersen: Los Panteros zijn de spieren en de kracht, The Idols worden gemotiveerd door roem en bekendheid, en Marshall Defense Technologies is een particulier militair conglomeraat.

PS5 specificaties

Spelers kunnen samen genieten van naadloze en ongebonden co-op voor twee spelers, of ze nu op de PS4 of PS5 spelen. Voor wat de PS5-specificaties betreft worden er nieuwe functies voor de next-gen consoles geïmplementeerd die het spelen vele malen realistischer maken. Naarmate we dichter bij de uiteindelijke release datum, zullen er waarschijnlijk meer details beschikbaar komen. Die zullen we dan uiteraard zo snel mogelijk bekend maken. 

Release datum

Saints Row verschijnt op 25 februari 2022 voor PS5 en PS4.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *