Rachet & Clank PS5 Bundel komt deze ook naar Nederland?

PS5 Bundel Ratched & Clank

Wil je de nieuwe game Rachet & Clank: Rift Apart kopen? Maar je hebt nog geen PS5 kunnen bemachtigen. Misschien heb je dan vanaf 11 juni geluk.

Op een Franse website is de Rachet & Clank PS5 Bundel gelekt dit zal er op duiden dat er mogelijk vanaf a.s. vrijdag bij enkele retailers deze bundel beschikbaar is. Het betreft volgens de Franse website de Disc versie. Dus dat zal een leuke meevaller zijn voor alle PS5 zoekende.

PS5 voorraad status

We zullen het niet onder stoelen of banken schuiven, maar de voorraad problemen blijven aanhouden tot minimaal diep in 2021. Houd daarom onze PS5 voorraad checker ook goed in de gaten zodat je de grootste kans maakt om je PS5 te bemachtigen. De afgelopen dagen hebben de retailers weinig tot geen voorraad gehad dus hopelijk komen er snel weer nieuwe drops. Maar geen van retailers doet op dit moment een uitspraak over het onderwerp.

Nederlandse webwinkels houden kaken stijf op elkaar

Of de Rachet & Clank PS5 Bundel ook naar Nederland komt is op dit moment nog onbekend. Wij hebben geprobeerd enkele webwinkels te benaderen, maar alle webwinkels houden hun kaken stijf op elkaar of krijgen we de reactie: status onbekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *