Waarom een PSVR2 kopen?

Gamers kiezen voor PSVR2 kopen om hun game beleving nog beter te maken. Met deze virtual reality set kun jij nog meer games spelen op de playstation 5.

Het grootste voordeel van deze nieuwe set is dat hij vele malen lichter is. Dit zorgt dus voor een stuk meer draagcomfort.

Hij is niet alleen bruikbaar op de Playstation maar ook op de computer of laptop. Als je de set veel draagt zul je merken dat hij steeds fijner gaat zitten.

De PSVR2 gaat zich vormen naar de drukpunten op jouw hoofd zodat je altijd de perfect set kunt kopen. De drukpunten zorgen ervoor dat hij op een gegeven moment perfect zit en dat jij dus nog meer kunt genieten van de game.

Zorg wel dat je hem niet te los en niet te strak hebt zitten. Want uiteindelijk zal hij dan te strak zitten of van je hoofd vallen.

Waar kun je een PSVR2 kopen

Je kunt op het internet een PSVR2 kopen. Maar in sommige game zaken hebben ze deze ook. De virtual reality bril heeft zowel aan de voorkant als aan de achterkant camera’s zitten. Ook maakt hij gebruik van bewegingsdetectie.

Game ontwikkelaars staan al te springen om verschillende games hiervoor te gaan maken. Ook zit er veel led licht verwerkt aan de rest van de bril zodat je een ultieme game beleving ervaart.

De camera is niet meer 9 fronts maar 12 wat ervoor zorgt dat het nog echter lijkt. Ook kun je op bepaalde moment in een gaming toch nog iets oppikken van de werkelijke wereld.

Dit zorgt ervoor dat vrienden ook nog een beetje aandacht krijgen als jij aan het gamen bent. Dit gebeurd door de ingebouwde spiegel die verwerkt zit in de psvr2. Wat houd jou nog tegen om de ps vr 2 te kopen?

Wat zijn de voordelen van een PSVR2 kopen

Het grootste voordeel van een PSVR2 kopen is dat je een realistische game beleving hebt. Het is een levensechte beleving die je tenminste 1 keer in je leven gehad moet hebben.

Door de upgrade die Sony hierin heeft gemaakt kun je met een spiegel ook iets van de echte wereld mee krijgen. Dit kan handig zijn als je met meerdere mensen bent.

Ook beschikt deze bril over een hogere resolutie. Dit zorgt ervoor dat je nog beter en scherper beeld hebt. Je kunt deze set kopen in een bedrade variant en een draadloze variant.

De meeste mensen willen wel een beetje extra investeren in de draadloze variant omdat dit meer gebruiksgemak met zich meebrengt.

Naar verwachting gaat de bedrade variant zon 400 euro kosten en de draadloze 600 euro. Maar het is het geld zeker waard.

Wat kun je als je een PSVR2 gaat kopen

Je kunt games spelen in virtual reality als je de psvr2 gaat kopen. Er zullen steeds meer games gaan komen waarbij je deze virtual reality bril kunt gaan gebruiken.

Dit zorgt voor een levensechte beleving. Maar ook heb je profijt van de verschillende led verlichting die hierbij is ingebouwd.

Dit geeft jou een game beleving zoals je nog nooit meegemaakt hebt. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een draadloze variant te kopen. Dit zorgt ervoor dat je nog vrijer kunt bewegen.

Ook is de camera van deze set geupgrade waardoor de beelden nog beter overkomen. Maar ook zit er bewegingsdetectie op waar veel game ontwikkelaars wel wat mee kunnen.

Verwacht wordt dat deze set in 2022 klaar is en dat er dan ook diverse games zijn die je dan kunt spelen.

Wat kun je verwachten wanneer je een PSVR 2 gaat kopen

Als je de PSVR2 gaat kopen dan gaat er een nieuwe gaming wereld voor je open. Het is een levensechte beleving door het ingebouwde led licht en de camera’s aan zowel voor als achterkant.

Daarnaast zal de resolutie ook een flinke boost krijgen. Dit zorgt ervoor dat beelden nog sneller kunnen verlopen en jij dus ook sneller kunt bewegen. Ook is er aan het draagcomfort van deze set gedacht.

Als je de ps vr 2 gaat kopen zul je merken dat hij zich langzaam aan naar je hoofd vormt. Het is dus belangrijk dat je begint met het goed opzetten van deze headset.

Hij moet natuurlijk niet te strak zitten maar zeker niet te los. Want op dn duur vormt hij zich compleet naar jou. Daarnaast komt hij in verschillende uitvoeringen.

Zo kun je kiezen voor de bedrade variant omdat je hieraan gewend bent. Maar ook is er een draadloze variant op komst.

Deze gaat wel 200 euro meer kosten maar je zit niet meer vast aan de kabel.

Welke spellen kun je spelen als je een PSVR2 gaat kopen

Er zijn verschillende nieuwe spellen die je kunt spelen als je een PSVR2 gaat kopen. Het is voor nu nog niet bekend welke spellen je mogelijk kunt gaan spelen op deze set. Er wordt natuurlijk wel gespeculeerd over verschillende games.

Zo zou je bijvoorbeeld een Call of Duty gaan spelen op deze headset. Dat zou dan wel de beelden kunnen tonen van een echte oorlog waardoor je nog meer in het spel zit.

Maar de focus gaat vooral op bewegende spellen liggen is de verwachting. Denk hierbij aan games zoals puzzle boby. Maar niks is zeker en wellicht dat we nog versteld gaan staan van het aanbod.

PSVR 2 kopen

Hoe kun je een PSVR2 kopen?

De meeste mensen kiezen ervoor om de PSVR2 online te kopen. Je kunt hem bestellen via de game winkel bij jouw in de buurt.

Maar ook is het binnenkort mogelijk om deze via het internet te bestellen. Je kunt waarschijnlijk van extra voordeel profiteren als je hem in combinatie met de Playstation 5 koopt.

De verwachting is dat de standaard variant 400 euro gaat kosten. Deze is dan wel nog bedraad zoals we gewend zijn van de vorige generatie. Maar ook gaat hij in een draadloze variant verschijnen.

Deze zou dan wel 200 euro meer kosten maar dat is het zeker wel waard. Je zou kunnen overwegen om even naar de winkel te gaan als ze te koop zijn.

Je kunt dan namelijk een beetje feeling krijgen met de 2 modellen en kiezen welke bij jou past.

De eerste uiterlijke details van de PSVR2

Onlangs heeft Sony de eerste details van de PSVR2 bekend gemaakt. We kunnen zeker wel zeggen dat dit een grote upgrade is van het vorige model.
Ook zie je aan het uiterlijk duidelijk dat hij voor de Playstation 5 gemaakt is.

Deze VR bril zal een stuk lichter zijn als zijn voorganger. Dit kun je niet echt aan het materiaal afzien, maar dit voel je wel in de handen.

Op dit moment weten we zeker dat een witte uitvoering er gaat komen, maar wellicht dat er in de toekomst nog meer kleuren komen.

PSVR2

Specificaties van de  PSVR2

Een van de nieuwste functies van de PSVR2 is dat hij gaat beschikken over een ventilator en hoofdband.
Hierdoor zit hij stevig vast en ga je minder snel zweten als bij zijn voorganger uit 2016. 

Daarnaast zitten er ook camera’s in de bril aan de binnen- en buitenkant.
Hierdoor is een externe camera verleden tijd.

Wat we zeker weten is dat je games gaat kunnen spelen op een hoge verversingssnelheid van 120 HZ.
Vooralsnog ondersteund deze bril alleen 4K, maar wellicht tegen die tijd ook 8K.

In het eerste kwartaal van 2023 moet deze nieuwe VR bril op de markt gaan verschijnen.
Wij verwachten dat deze deadline gehaald gaat worden aangezien coronabeperkingen dit jaar tot de verleden tijd behoren.