PS5 voorraad drop verwacht in begin mei

ps5 voorraad drop verwacht begin mei

PS5 voorraad drop verwacht in begin mei

Het duurt nu al best een tijd. De zeer moeilijk verkrijgbare PS5 drijft steeds meer gamers tot waanzin. Naast de beperkte voorraad is de communicatie over verwachte voorraden helaas net zo vaak beperkt. Deze gang van zaken speelt al sinds Oktober 2020. Tussentijds zijn er diverse kleine voorraad drops geweest. Zoals bekend zijn deze binnen no-time uitverkocht.

Verantwoordelijkheid Sony

Ondanks de frustraties kan dit probleem Sony niet kwalijk genomen worden. Momenteel is er door de pandemie een wereldwijd tekort aan chips. Andere computergiganten hebben te maken met dezelfde problematiek rondom dit specifieke onderdeel. Zo kan NVIDIA al weken geen 3D-kaarten meer op de markt brengen. Nieuwe product releases zijn zelfs teruggedraaid.

nieuwe voorraad verwacht mei Playstation 5

Gloort hoop

De laatste tijd komen er langzamerhand meerdere PS5’s op de markt. Deze worden momenteel voor grof geld aangeboden. Toch is dit een positief signaal. Het betekent dat steeds meer PS5’s worden geproduceerd en nu nog via tussenhandelaren worden aangeboden. Bij andere tekorten van FCG producten zijn dezelfde signalen te ontwaren. Het is dan ook niet gek dat de grote retailers afgelopen week een verwachting ten aanzien van PS5 voorraaddrops heeft uitgesproken.

Bol.com is er snel bij

Zo heeft Bol.com de verwachting uitgesproken dat er vanaf begin mei een nieuwe grotere PS5 voorraad drop gaat komen. Klanten die hebben ge-preorderd komen natuurlijk het eerst aan de beurt. Tot nu toe is er telkens ook een aantal PS5’s. online gekomen die snelle beslissers kopen konden. Naast Bol.com geeft Coolblue nu ook aan dat er weer een drop aan zit te komen. Waarbij wel wordt aangegeven dat de verwachte tekorten nog wel even aanhouden.

Elke dag even checken

Succesverhalen van kersverse PS5 bezitters komen vaak neer op twee dingen. Check hier elke dag de voorraden van de grote retailers. Daarnaast moet je je inschrijven op de ‘tip mij’ button op de verschillende pagina’s. Alle voorraden plus verwachtingen van alle grote retailers vind je hier. Wij hebben zeer goede banden met de verschillende retailers en staan dan ook 24/7 in nauw contact met ze. Hierdoor kunnen wij als objectief platform als één van de eersten onze bezoekers op de hoogte stellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *