(PS5) Tales of Arise demo

Ervaar de Tales of Arise-demo, speel als 6 verschillende helden, elk met unieke Boost Attack-vaardigheden. Deze demo is beschikbaar voor zowel de PS5 als de PS4.

Sinds deze week kun je Tales of Arise voor het eerst spelen! Dit is de 17e editie van de beroemde Tales of Series, ontwikkeld door Bandai Namco. Je kunt de demo nu uitproberen op de PS4 en PS5. Deze demo geeft je een snelle indruk in het verhaal en de gameplay van Tales of Arise. Hier is een korte preview van wat je kunt verwachten in de demo.

Wat is er nieuw in Tales of Arise?

Tales of Arise bevat 6 speelbare personages: Alphen, Shionne, Rinwell, Law, Kisara en Dohalim. Elk personage heeft een unieke gameplay, extra’s en artes die je tijdens de demo onder de knie kunt krijgen. Je kunt de demo starten met elk personage om te leren door middel van gameplay en vaardigheden. Je kunt tijdens gevechten altijd wisselen tussen elk personage of een nieuwe monteur gebruiken: Boost Attacks.

Boost Attacks zijn unieke aanvallen voor elk personage. Ze kunnen helpen bij het verslaan van bepaalde zeugles vijanden waar je misschien moeite mee hebt. Elk personage heeft een meter die in de loop van de tijd moet worden opgebouwd om deze boost-aanvallen te gebruiken.

  • Alphen zwaait met zijn vuurzwaard om breekschade aan te richten.
  • Shionne kan luchtvijanden neerhalen.
  • Rinwell kan mysterieuze artes stelen en voorkomen dat vijanden casten.
  • Kisara kan aanvallen van vijanden blokkeren en ze neerhalen.
  • Dohalim kan vijanden in de val lokken, wat helpt bij snellere vijanden.
  • Law kan vijanden met schilden of pantsers doorbreken

Gebruik deze boost-aanvallen om de strijd in jouw voordeel te laten verlopen. Als je genoeg schade aanricht en je aanvallen combineert, kun je een speciale Boost Strike ontketenen.

Boost Strikes

Boost Strikes zijn coöperatieve aanvallen die alleen worden geactiveerd als er weinig vijanden zijn en je goed hebt gevochten. Hiermee kun je een vijand executeren met een enorme aanval. Voor gigantische vijanden of bazen zal dit grote schade aanrichten.

(Later meer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *