PS5 SCUF controllers update

scuf controller

SCUF staat bij heel veel gamers hoog aangeschreven. Veel gamers zweren bij de controllers van SCUF, met name vanwege de extra features die deze controllers bieden. PS5-gamers hadden tot nu toe pech, want er is namelijk geen SCUF DualSense controller voor de PS5. Gelukkig voor de PS5-gamers lijkt daar binnenkort verandering in te komen.

SCUF controllers staan vooral bekend om hun ‘customizability’. Hiermee kan iedereen met de juiste instellingen zijn of haar eigen ‘perfecte’ controller maken. Voor de PS5 is dat tot op heden nog niet mogelijk, maar Corsair, moederbedrijf van SCUF, heeft onlangs laten weten dat ze druk bezig zijn met het ontwikkelen van een SCUF PS5 controller. Op dit moment is het nog niet bekend wanneer deze op de markt zal verschijnen, maar het is hun bedoeling dat zij het eerste third-party bedrijf worden die dit gaan doen. 

PS5 SCRUF Controller

Er is al wel een SCUF controller voor de PS4 en ook die viel in goede aarde, al waren er wel een aantal kleine minpuntjes. Dat lijkt met de komst van de PS5 controller wel te worden verbeterd. Uiteraard kun je met deze nieuwe controller weer zelf alles aanpassen om je eigen ideale controller te maken. Verdere informatie over wat we precies allemaal mogen verwachten is 

Binnenkort op de markt

Onlangs liet SCUF al weten dat zijn ‘binnenkort’ met een PS5 controller op de markt zouden komen, echter nog zonder specifieke datum te noemen. Wel heeft het bedrijf via Twitter laten weten in welke periode men verwacht dat deze controllers op de markt zullen komen. Het lag namelijk in de bedoeling om deze SCUF controllers deze zomer op de markt te brengen. Wanneer dat precies zal zijn, is helaas nog niet bekend. Wel is bekend dat deze gloednieuwe PS5 SCRUF controller in ieder geval voor het einde van het jaar beschikbaar zal komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *