PS5 Wireless Headset kopen voor de laagste prijs?

De PS5 Pulse 3D koptelefoon mag niet ontbreken bij de setup! Nu compleet voorzien van de nieuwste technieken. Wil je je weten waar je het goedkoopste deze headset kan aanschaffen? Of meer informatie over de PS5 Pulse 3D Wireless Headset. We got you covered!

De Sony Pulse 3D draadloze headset

De nieuwste headset van Sony heeft veel handige features. Zo is deze headset draadloos en gaat de headset tot wel 12 uur lang mee. De headset is daarbij makkelijk op te laden. Als je de headset wilt gebruiken voor andere apparaten zoals de PlayStation VR of een mobiel apparaat dan kun je ook gebruik maken van de 3,5mm-audio kabel. Waar de headset bekend om staat is vooral de 3D ervaring. De headset van Sony is dan ook helemaal afgestemd op de PS5. hierdoor beleeft je geluid dan ook helemaal 3D. 

Future design PS5 Pulse 3D Wireless Headset Supply

  • Klaar voor de 3D-audio techniek  (heb je een al een goede headset in huis en wil je een voorproefje op 3D audio. Youtube biedt een aantal voorbeelden 3D Audio geeft je het gevoel alsof het geluid uit elke richting komt.)
  • Wolken zachte oorkussens en een hoofdband voor een perfecte comfort.
  • Uiteraard volledig passend design bij je game console!
  • 3,5mm-aansluiting is aanwezig

Optimaal voor gamers

  • Praat ongestoord met vrienden door ruis onderdrukking. Dubbele noise-cancelling.
  • Pas audio- en instellingen aan met behulp van de knoppen.
  • 12 uur lang accu capaciteit voor ongestoord draadloos gamen.
  • Koppel je PS5 draadloze adapter

Voordelen van de Sony Pulse 3D draadloze headset

De nieuwste headset van Sony heeft veel voordelen ten opzichte van andere headsets. Om te beginnen, de headset heeft uiteraard geen snoer. Dit is zeker een verademing als je een headset veel gebruikt. Als je beweegt zit het snoer niet in de weg. Je kunt blijven zitten, lopen, draaien, wat je maar wilt. Met het snoer zul je nooit in de war komen te zitten. Waar de headset bekend om staat is echter wat anders. De headset geeft een 3D ervaring wat gamen vele malen realistischer maakt. De headset is afgestemd op het 3D muziek die afgespeeld wordt.

 

Ultieme 3D ervaring

Een 3D ervaring is een ultieme ervaring als je graag gamet. Het 3D geluid van de game wordt door de koptelefoon in 3D weergegeven. Dat houdt in dat je het geluid helemaal om je heen hoort. Het geluid wordt zo gekalibreerd dat je het vanuit verschillende plekken in de hoofdtelefoon hoort. Je hoort het niet alleen vanuit de zijkant, dit is wat een normale koptelefoon doet. Dan klinkt het direct in je oor. Je hoort het geluid met de Sony headset ook van onder, van boven en alle hoeken daartussen. Als je een game speelt dan kun je meer precies horen waar het geluid vandaan komt. Dit maakt het spel niet alleen intenser maar ook meer interactief. Als je in een game om je heen kijkt en de geluiden om je heen hoort dan zul je de ervaring beter aanvoelen. 

 

De Sony Pulse 3D draadloze headset en PS5

De Sony Pulse hoofdtelefoon is extra geschikt als je graag games speelt op een Playstation. Deze headset is dan ook helemaal afgestemd op de PS5. De headset wordt dan ook officieel door Playstation aangeboden. Dit heeft te maken met dat de PS5 nu namelijk 3D audio heeft. Doordat de PS5 de mogelijkheid heeft om 3D audio af te spelen kan het perfect naar je headset gestuurd worden. De headset van Sony heeft daarnaast noise cancelling zodat je extra goed op je game kan letten. Het geluid van buiten kan perfect worden gedempt zodat je nergens last van hebt. Zo kun je echt ultiem genieten van de game ervaring. 

 

Andere functies van de Sony Pulse 3D draadloze headset

De headset heeft een USB type-C oplaadpoort. Je kunt de headset dus makkelijk met een snoertje opladen. Dit kun je naar een stopcontact doen maar ook naar je laptop of Macbook. Als je de headset hebt opgeladen dan gaat hij tot wel 12 uur lang mee. Je hoeft de headset niet draadloos te gebruiken. Zo heeft de headset wel een audio ingang. De 3,5mm-audio kabel zit bij de headset geleverd om de headset makkelijk aan te sluiten op een mobiel apparaat of op je PlayStation VR. Het design van de headset is een mooi verfijnde look. De headset ziet er dan ook strak uit. Doordat de headset strak is en geen lompe of delen heeft zit de headset perfect. Ook het gedeelte dat aansluit op de oren omsluit mooi. Dit is voor de 3D ervaring dan ook wel extra belangrijk.

 

Pulse 3D gaming headset

Waarom kiezen voor de Pulse 3D gaming headset?

De Sony Pulse 3D headset is al verkrijgbaar sinds de lancering van de Playstation 5. Dit is dan ook een reden dat veel mensen deze PS5 headset in hun bezit hebben. Daarnaast kiezen veel mensen ook veilig voor een betrouwbaar merk. Oke het is een goede headset, maar merken zoals Razer of Turtle Beach gaan net een stapje verder met een gaming headset.

Wat zijn de grootste voordelen?

Het grooste voordeel van de Pulse 3D headset is natuurlijk het geluid. 3D audio brengt de speler naar een hele nieuwe ervaring. Het is een totaal ander geluid waardoor alles bijna levensecht lijkt. Ook wordt de headset als comfortabel gekenmerkt tijdens zowel het dragen als het opbergen van deze PS5 headset. De ingebouwde chatbewaking is ook een goede extra functie waarover niet iedere headset beschikt.