PS5 of PS5 digital kopen Nedgame

Nedgame is de perfecte plek voor het kopen van een PS5, PS5 digital of Playstation 5 bundel. Het is een relatief jong bedrijf, maar toch al zo’n 15 jaar actief. Alles wat je nodig hebt op het gebied van gaming kun je hier dan ook al vinden. Het is niet voor niets dat dit bedrijf juist de gaming industrie aanboort. Deze is de laatste jaren alleen maar verder aan het groeien en tjaa… je moet nu eenmaal wat jonger zijn om hier verstand van te hebben.

Wat ik persoonlijk het grootste voordeel vindt van een Playstation 5 kopen bij Nedgame is dat je vakkundig advies krijgt over alles wat er omheen komt kijken. Ik woon zelf in Tilburg en in de winkel staat een jong en energiek team. Omdat ik zelf geen gamer ben weten zij mij altijd goed te adviseren. Ik hoeft alleen maar het genre van de PS5 games te onthouden en dan kunnen hun mij een advies geven. Naast nieuwe producten verkopen ze ook veel tweedehands producten. Vaak zijn deze zo goed als nieuw, met hooguit enkele gebruikerssporen. Echter kun je zo wel een paar tientjes besparen en iedere euro is er een. 

Waarom juist kiezen voor deze winkel?

Nedgame is een van de grootste winkels online op het gebied van gamingconsoles zoals de PS5 en PS5 digital. Een van de grootste voordelen is dat er een vakkundig team achter de schermen werkt. Hier kun je met je al vragen terecht. Of het nu gaat over de aanschaf van de console of een headset, je ontvangt altijd een persoonlijk advies. Daarnaast heeft deze winkel ook vaak een PS5 pre order. Dit betekend dat je bijvoorbeeld de Playstation 5 wel alvast kunt bestellen, maar dat je hem dan later in huis ontvangt. Meestal duurt dit 1 tot 3 weken, maar soms gaat het ook wel sneller. Dit soort acties komen alleen als ze zeker weten dat er binnenkort een levering aankomt. Daarnaast kun je hier ook meteen bijna alle PS5 games aanschaffen.

Vaak zijn deze ook nog eens in de actie, waardoor je weer net wat meer kunt besparen. Dit geldt niet alleen voor de games, maar ook voor PS5 accessoires. Op de website vindt je bijna dagelijks wel weer nieuwe leuke aanbiedingen, Gezien de positieve reviews kunnen we ook wel concluderen dat deze winkel hoog scoort op het gebied van service en garantie. Daarnaast hebben ze ook veel tweedehands artikelen die vaak goed eruit zien maar dan zonder doosje of iets dergelijks worden geleverd. Zo kun jij als consument maximaal besparen en daarom vinden wij Nedgame ook een van de beste plekken voor het kopen van een Playstation 5.

Een PS5 pre order plaatsen

Naast het kopen van een PS5 of PS5 digital kun je deze ook pre-orderen. Afgelopen maandag 6 Juli zagen wij bijvoorbeeld de Playstation 5 bundel met Elden Ring + Horizon + Gran Turismo 7 en een extra DualSense controller op de website. Deze kon je dan bestellen en afrekenen en deze wordt dan geleverd op uiterlijk 29 juli. Dat lijkt lang te duren 23 dagen en het is ook wel iets langer als de vorige keren, maar we zijn ook wel gewend dat Nedgame snel levert. Dit heeft niet alleen met de verzending vanuit het buitenland te maken, maar ook die van PostNL of DHL. Met die boeren protest acties op de snelwegen is alles ontregeld en daardoor duurt het momenteel net iets langer. Wij verwachten dat dit over een paar weken weer een stuk beter is!

Prijs PS5 kopen bij Nedgame

De prijs van een PS5 kopen bij Nedgame is in principe hetzelfde als bij andere winkels. De standaard adviesprijs is 499,- voor de PS5 en 399 voor de PS5 digital. Ook zien we met regelmaat PS5 bundels bij Nedgame.

Hieronder een overzicht van de bundels die je kunt kopen :

Playstation 5 Bundel 1 :
Console: Sony PS5 standaard
Games: Elden Ring, Horizon en Gran Turismo 7
Accessoires: 1 extra PS5 controller wit
Prijs: €799,-

PS5 Bundel 2 :
Console: Playstation 5 digital
Games: Geen
Accesoires: Sony Pulse 3D headset, Sony PS5 controller en Sony DualSense charging station
Prijs: €609,-

Playstation 5 Bundel 3 :
Console: PS5 disc editie
Games: Ghost-of-tsushimaRatchet & clank en Spiderman
Accessoires: 1 witte PS5 controller
Extra : 12 maanden Playstation Plus abonnement
Prijs:€819

Wij kunnen helaas niet voorspellen wanneer welke bundels verkrijgbaar zijn. Dit gebeurd willekeurig en het is dus vraag en aanbod.