PS5 Deals Amazon Prime Day 21 & 22 Juni

Amazon Prime Day

Amazon Prime Day op 21 & 22 Juni 

Over precies één week is het zo ver. Op 21 en 22 juni regent het aanbiedingen bij s’werelds grootste webshop. Deze dagen gaan door het leven als de Amazon Prime Day. 

Ieder jaar scoor je tijdens deze Prime Days de beste deals en koopjes op het gebied van console gaming. We raden je dan ook al aan om je alvast te verdiepen in welke deal jij wilt gaan snipen.

Tijdens deze Amazon Prime Day houdt PS5-Nieuws je dan ook op de hoogte over welke deals je kan scoren voor welke prijs. Het leuke van de Amazon Prime Day is dat je om de paar uur nieuwe deals kan scoren. Check dus beide dagen op onze pagina welke deals je niet missen mag.

Belangrijk

Vergeet niet om alvast een Prime abonnement af te sluiten. Deze kan je de eerste 30 dagen gratis gebruiken.

Amazon Prime Day PS5 Deals

Verwachtingen PS5 deals Amazon Prime Day 

Zoals elk jaar houdt Amazon de specifieke deals tot het laatste moment geheim. Daarom is het belangrijk om voor je zelf alvast te inventariseren wat je graag wilt kopen.

Goed nieuws de verwachting is wel dat er weer een overvloed aan Playstation deals zullen zijn. Zeker nu de PS5 al eventjes op de markt is. De meeste shops zullen graag ruimte scheppen in de voorraad. Waardoor je je voordeel zal kunnen doen op PS4 titels.

Kortingen op de PS5 zitten er dit jaar niet in. De PS5 consoles zijn nog steeds niet aan te slepen.  

Specifieke PS5 deals

PS5 deals zullen er dit jaar ook zeker zijn. De grootste kortingen verwachten we op de PS5 games. Daarnaast kan je veel korting verwachten op alle PS5 accessoires.

Dus ben je op zoek naar die extra PS5 Controller of wil je al even een PS5 headset? Wacht nog een weekje en doe je voordeel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *