Coolblue is een winkel met een open visie en je kunt hier de PS5 kopen voor de adviesprijs. Momenteel is er geen voorraad, maar er zijn wel regelmatig PS5 drops. 

Ook organiseren zij met regelmaat een PS5 loting. Hierbij kunnen honderden of duizenden mensen tegelijkertijd kans maken op een plekje voor een PS5 kopen. Iedereen heeft hierbij evenveel kans.

Deze winkel heeft meerdere voordelen. Zo krijg je een uitstekende garantie, maar de voornaamste reden dat mensen bij Coolblue winkelen is toch wel dat zij oprecht zijn. Van bijna ieder product maken ze een mooie video waarin ze hun kennis over het product delen.

Daarnaast staat de klant bij Coolblue altijd op de eerste plek. Dit merk je niet alleen in de winkels, maar ook online. Ook na de aankoop van een product merk je dit goed, want ze zijn reuze benieuwd naar jouw mening.

Waarom een PS5 kopen bij Coolblue?

Een PS5 digtal of PS5 disc editie kopen bij Coolblue biedt meerdere voordelen. Allereerst hebben zij een snelle klantenservice die al jouw vragen kan beantwoorden. Daarnaast staat de klant altijd voor hun op nummer 1 en kijken ze niet specifiek naar een snelle verkoop, maar eerder een tevreden klant.  

Tevens leggen ze via social media ook veel vast. De meeste producten in de webshop zijn voorzien van een duidelijke uitleg en vaak zelfs met een video erbij. Hierbij leggen deskundige uit wat je van een product kunt verwachten. Het is dus niet alleen de ideale plek om een Playstation 5 te kopen, maar ook voor de accessoires. Tevens vragen ze de klanten achteraf een review achter te laten. Veelal staat er dus een mening van andere klanten bij de artikelen. Zo weet je precies wat je gaat kopen en dan is de prijs ook een stuk minder belangrijk. Echter doet Coolblue er alles aan om een van de goedkoopste te zijn.

PS5 loting bij Coolblue

Naast het kopen van de PS5, heeft Cooblue ook een paar keer per jaar een Playstation 5 loting. Met deze loting maakt iedereen evenveel kans op een Playstation 5. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je gegevens achter te laten.

De laatste keer dat er een loting was dat was in Mei. Gemiddeld heb je 3 tot 5 dagen om jezelf in te schrijven. Vaak maken ze de dag na de inschrijftermijn al de uitslag bekend. 1200 mensen hebben in Mei zo een PS5 weten te bemachtigen.

Ook krijg je vaak de keuze uit verschillende bundels tijdens deze loting. Voor een leuke prijs heb je er dan meteen games en andere PS5 accessoires bij.

Let op !
Per huishouden mag je met maximaal 1 persoon deelnemen. Als meerdere mensen op hetzelfde adres inschrijven dan worden ze gediskwalificeerd.

Coolblue PS5 loting

Wat is de prijs van een Playstation 5 bij Coolblue?

Coolblue hanteert dezelfde prijzen voor een PS5 als die door Sony worden aangeraden. Zo heb je de PS5 digital voor €399,99 en de PS5 disc editie voor €499,99. Soms worden ze ook geleverd in de vorm van een bundel. Vaak krijg je dan tegen een net iets goedkopere prijs bijvoorbeeld een PS5 controller. Maar de laatste tijd komen er ook leuke bundels met daarin andere PS5 accessoires zoals een headset en ook PS5 games komen steeds vaker voor in de bundels. Op deze manier kun je dus meteen beginnen met gamen!

PS5 bundel kopen

PS5 Bundel 1: €624,88
Console: Playstation 5 disc editie
Games: Far Cry 6
Accessoires: Sony 3D Pulse headset

Playstation 5 Bundel 2: €638,97
Console: PS5 disc
Games: Gran turismo 7,
Accessoires: 1 extra PS5 DualSense controller Midnight Black

PS5 Bundel 3: €562,98
Console: Playstation 5 Disc
Games: Horizon Forbidden West
Accessoires: GEEN

Schrijf je in op de nieuwsbrief

De Coolblue PS5 is vaak snel uitverkocht en daarom is het verstandig om jezelf op de nieuwsbrief in te schrijven. Via de knop houd mij op de hoogte kun je dat doen. Op het moment dat er dan een PS5 voorraad verschijnt kun je deze direct kopen. Let wel op dat je er dan snel bij moet wezen, want op is op.

Samenvatting mogelijkheden PS5 kopen Cooblue

Je kunt bij Coolblue de PS5 kopen op verschillende manieren. Allereerst kun je dit doen als er een PS5 voorraad verschijnt. Zorg dat je er dan snel bij bent, want vaak is de hele voorraad al binnen 15 minuten weg. Daarnaast kun je jezelf inschrijven op de nieuwsbrief zodat je weet wanneer er een nieuwe voorraad verschijnt. Ook organiseren ze met regelmaat een PS5 loting waarbij iedereen evenveel kans maakt. Vaak heb je maximaal 5 dagen om daaraan deel te nemen en de uitslag volgt dan snel.