Coolblue is een van de populairste winkels van Nederland. Je kunt hier de PS5 kopen voor de adviesprijs. Momenteel is de PS5 op voorraad bij Coolblue.

Voordelen om bij Coolblue de PS5 te kopen


Uitstekende klantenservice:
Coolblue staat bekend om zijn uitstekende klantenservice. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt tijdens het aankoopproces, kun je rekenen op ondersteuning van het Coolblue-team.
Snelle levering: Coolblue heeft vaak snellere levertijden in vergelijking met andere retailers. Dit betekent dat je eerder kunt genieten van je nieuwe PS5.
Betrouwbare retourbeleid: Mocht er iets mis zijn met je PS5, dan biedt Coolblue een betrouwbaar retourbeleid waarmee je het product gemakkelijk kunt retourneren of omruilen.
Uitgebreid aanbod: Bij Coolblue vind je niet alleen de PS5-console, maar ook een uitgebreid aanbod aan accessoires en games, wat handig is voor een one-stop shopping ervaring.
Gebruiksvriendelijke website: De website van Coolblue is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor het gemakkelijk is om de PS5 en bijbehorende producten te vinden en te bestellen.

Waarom een PS5 kopen bij Coolblue?

Een PS5 digtal of PS5 disc editie kopen bij Coolblue biedt meerdere voordelen. Allereerst hebben zij een snelle klantenservice die al jouw vragen kan beantwoorden. Daarnaast staat de klant altijd voor hun op nummer 1 en kijken ze niet specifiek naar een snelle verkoop, maar eerder een tevreden klant.

Tevens leggen ze via social media ook veel vast. De meeste producten in de webshop zijn voorzien van een duidelijke uitleg en vaak zelfs met een video erbij. Hierbij leggen deskundige uit wat je van een product kunt verwachten. Het is dus niet alleen de ideale plek om een Playstation 5 te kopen, maar ook voor de accessoires. Tevens vragen ze de klanten achteraf een review achter te laten. Veelal staat er dus een mening van andere klanten bij de artikelen. Zo weet je precies wat je gaat kopen en dan is de prijs ook een stuk minder belangrijk. Echter doet Coolblue er alles aan om een van de goedkoopste te zijn.

Wat is de prijs van een Playstation 5 bij Coolblue?

Coolblue hanteert dezelfde prijzen voor een PS5 als die door Sony worden aangeraden. Zo heb je de PS5 digital voor €449,- en de PS5 disc editie voor €549,-. Soms worden ze ook geleverd in de vorm van een bundel. Vaak krijg je dan tegen een net iets goedkopere prijs bijvoorbeeld een PS5 controller. Maar de laatste tijd komen er ook leuke bundels met daarin andere PS5 accessoires zoals een headset en ook PS5 games komen steeds vaker voor in de bundels. Op deze manier kun je dus meteen beginnen met gamen!

PS5 bundel kopen

PS5 Bundel 1: €599,-
Console: Playstation 5 disc editie
Games: Call of Duty Modern Warfare II
Accessoires: Extra controller

Playstation 5 Bundel 2: €613,-
Console: PS5 disc
Games: F1 23
Accessoires: Geen extra

PS5 Bundel 3: €659,-
Console: Playstation 5 Disc
Games: FIFA 23
Accessoires: Extra controller

Samenvatting mogelijkheden PS5 kopen Coolblue

Alles in aanmerking genomen, staat Coolblue als een uitstekende keuze voor het kopen van een PS5. Met zijn bekroonde klantenservice, snelle en betrouwbare levering, en een uitgebreid assortiment van niet alleen de console maar ook bijbehorende accessoires en games, biedt Coolblue een naadloze en bevredigende winkelervaring. Hoewel het altijd goed is om op de hoogte te zijn van prijzen en beschikbaarheid, biedt Coolblue een gerenommeerd platform dat velen vertrouwen, en de voordelen ervan zijn vaak de sleutel tot een zorgeloze aankoop. Voor gamers die enthousiast zijn om in de wereld van de PS5 te duiken, is Coolblue een zeer aan te bevelen optie.