PS5: Bol.com PS5 aanbiedingen

Bij Bol.com zijn er weer diverse PS5 aanbiedingen voor Switch-, PS5-games en nog veel meer. Deze PS5 aanbiedingen omvatten scherp geprijsde games voor de PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X en Nintendo Switch. Er zijn in totaal meer dan 180 scherpe aanbiedingen te vinden. Onder deze aanbiedingen bevinden zich echter ook deals die eigenlijk verkapte pre-orders voor de volle prijs zijn, dus het is wel eventjes opletten als je iets wilt kopen.

Nieuwe Back 2 School-deals

De grote sale bij Bol.com liep eigenlijk al de hele zomer, maar er zijn weer diverse nieuwe games aan deze actie. Om de sales af te sluiten pakt Bol.com uit met een aantal grote klappers. Hieronder een aantal van deze aanbiedingen:

gamereleases ps5

Scherp geprijsde games

Bol.com kwam in juli met een grote sale waar diverse grote aanbiedingen tussen zaten. Momenteel heeft de shop nog steeds aanbiedingen, al zijn ze misschien minder groot, maar daarom niet minder leuk. Deze uitverkoop is te vinden onder de noemer ‘Scherp geprijsde games’. Daaronder zijn nieuwe deals voor de PS5, PS4, Switch en Xbox te vinden. Let daarbij wel goed op, want een aantal van deze ‘aanbiedingen’ zijn helaas slechts pre-orders van games die later dit jaar zullen verschijnen. Daarbij wordt dan vaak ook niet eens korting gegeven op die games, zodat van een echte aanbieding geen sprake is. Als je die pre-orders echter eventjes opzij schuift, blijven er nog voldoende echte leuke aanbiedingen over, zoals bijvoorbeeld:

En natuurlijk nog heel veel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *