PS5 aanbieding

Je koopt natuurlijk niet elke dag een PS5 aanbieding. Daarom zal het je niet verbazen dat de meeste mensen vrij lang doen over de zoektocht voorafgaand aan het kopen van de PS5. En dat is natuurlijk logisch. Wie wil er nou teveel betalen voor een PS5?

Een bekend fenomeen zijn de PS5 aanbieding bundels. Die bestaan uit meerdere accessoires en games in één pakket. Het goede nieuws is dat wij altijd de scherpste PS5 aanbieding voor je hebben weten te vinden. Of je nou op zoek bent naar een bundel of dé Black Friday deal van het jaar.  Wij hebben de laatste en de scherpste aanbiedingen voor jou dagelijks geupdate.

PS5 console aanbieding

Wil je een losse PS5 console scoren? Dan hebben wij hier de Playstation 5 console aanbiedingen voor jou neergezet. Je ziet direct bij welke webshop de PS5 console op dit moment het goedkoopst is.

PS5 Kopen

Bekijk nu de voorraad bij de aanbieders waar je de PS5 kan kopen.

PS5 combi aanbieding

Besparen door middel van een bundel of andere combinatie? Onderstaand zie je de huidige aanbiedingen in combinatie met een game of met accessoires. Bestel ze direct bij je favoriete webshop.

PS5 aanbieding

PS5 aanbiedingen gaan steeds vaker voorkomen

Het is een kwestie van tijd dat er bij de bekende shops PS5 aanbiedingen zullen opduiken. Vaak gaat dit gepaard in combinatie met bijvoorbeeld een extra of zelfs meerdere PS5 controllers. Met zo’n PS5 aanbieding benut je eenvoudig extra kortingen. Zo regel je makkelijk een goedkope PS5. En daardoor bespaar je geld. Geld wat je dan bijvoorbeeld aan accessoires en games kan besteden.

In het najaar is de kans op een scherpe PS5 aanbieding het grootste. Meestal worden in deze periode games gereleased. En die momenten worden maar wat vaak aangegrepen om grote kortingen te geven. Denk hierbij aan de releases van games als Fifa, COD, en Battlefield. Hieropvolgend zijn de weken voor de feestdagen. Diverse winkels stunten dan nog eens extra met een PS5 aanbieding of PS5 bundel.

Playstation 5 aanbieding

Black Friday PS5 aanbieding

Door de laatste jaren is Black Friday echt een wereldwijd fenomeen geworden. Als jij het geduld kan opbrengen raden we je het echt aan tot de Black Friday 2021  te wachten. Scoor dán de PS5 aanbieding van het moment. Het zal niet voor het eerst zijn dat er met kortingen tot wel 50% worden gestrooid. Ook accesoires zoals headsets worden vaak met hoge kortingen aangeboden. Playstation en Black Friday zijn niet voor niet al jaren een fijne combinatie.

Bundels PS5 aanbieding

Net als bij PlayStation 4 kunnen we straks ook bij de PlayStation 5 bundels verwachten. Zowel bij de PS5 Disc Edition als bij de Digital Edition. Wil je meer weten over de specificaties lees dan on vorige blog artikel.  PS5 Pakketen of een PS5 aanbieding is vaak aantrekkelijk doordat het een combinatie is met game zoals FIFA 21 en Call of Duty: Black Ops Cold War.

Games die je waarschijnlijk sowieso al wil kopen. Of soms zijn ze in combinatie met 2 controllers.  Welke aanbiedingen of pakketen kunnen we verwachten? Want Sony gaat ongetwijfeld ook weer met deze PS5 aanbiedingen komen zodra de leveringen weer goed op gang zijn gekomen.

Tweedehands PS5 kopen is een voordelige keuze

In plaats van te scouten op de PS5 aanbieding van het moment kan je ook kiezen voor het aanschaffen van een tweedehands PS5. Dit kan namelijk nog voordeliger voor je uitpakken. Maar je moet hier natuurlijk wel een flinke dosis geluk bij hebben.

Je zal niet de eerste zijn die een goede deal weet te maken. Of voor jou overbodige spullen weet te ruilen voor een PS5. Maar zeker op korte termijn zal er nog erg beperkt een tweedehands PS5 aangeboden worden. Dus zoeken naar de PS5 aanbieding van het moment is op dit moment het beste advies wat we je kunnen geven.

PS5 bundel God of War Ragnarok

Anno 2023 is de beste PS5 aanbieding toch wel de PS5 bundel God of War Ragnarok.

Deze Playstation 5 game speelt zich 10 jaar na de vorige gebeurtenissen op de PS4 af. Echter is het een gloednieuw verhaal en dat betekent dat je niet perse het vorige deel gespeeld hoeft te hebben.

Kratos de zoon van Atreus, wil de profetie en zijn lotsbestemming gaan veranderen. De overleden moeder heeft een brief met aanwijzingen achtergelaten, maar deze is heel cryptisch.

Tijdens deze reis gaan vader en zoon trainen om zo de dorpen te kunnen beschermen. Ook gaan ze op zoek naar nieuwe informatie uit die aanwijzingen.

Naarmate het spel vordert zullen ze voor een duivels dilemma komen. Het wordt kiezen tussen de mensheid beschermen of zichzelf beschermen.

Maar misschien is het ook wel mogelijk om het lot te tarten.

Pre-order jouw PS5 aanbieding vandaag nog

Het pre-orderen wordt steeds meer gedaan. Dit gebeurt bij zowel games als consoles die gereleaset worden. Als je dit doet doe je eigenlijk niets meer dan het reserveren van het item dat jij hebben wil. Hierdoor ben je gegarandeerd dat zodra de gepreorderde PS5 aanbieding of game bij jou thuis is op de dag van de release.

Zo ben jij in staat om als een van de eerste gamers met het spel of de console kan leren omgaan. Wat weer grote voordelen heeft in het beheersen van de juiste technieken. En je bijvoorbeeld online al direct tot één van de besten zal behoren.

Waar jij je nieuwe PS5 aanbieding kopen moet

Voor jou heeft het ook even geduurd. Maar eindelijk is het zo ver. Jij gaat de PS5 aanbieding nu toch echt scoren. Om dit te doen heb je nu meerdere keuzes. Zo kan je naar je lokale gamestore gaan en je nieuwe PS5 daar kopen.

Het voordeel is dat je op deze manier makkelijk wat vragen kan stellen over je nieuwe console aan de verkoper. Het andere grote voordeel is dat je de PS5 gelijk kan meenemen. Zo kan je dezelfde dag nog gamen. Toch zitten er ook nadelen aan. Op deze manier is de kans vrij groot dat je niet de PS5 aanbieding van het moment scoort. Waardoor je vaak meer zal betalen dan nodig.

We raden je daarom aan onze pagina goed in de gaten te houden. Wij hebben al het aanbod van alle gamestores én alle webshops voor je op een rijtje gezet. Waarbij webshops toch wel vaker voordeliger zijn dan die van de plaatselijke gamestore.

Het online kopen van dé PS5 aanbieding van het moment heeft veel meer voordelen. Wel kleeft er één groot nadeel aan het online kopen van jouw nieuwe PlayStation. Je moet bijna altijd op z’n minst 24 uur wachten voor je de PS5 ook daadwerkelijk thuis hebt. En ja, dan komt het aan op je geduld. Laten gamers er nou net bekend om staan niet zoveel geduld te hebben…

Hiervoor hebben we wel een erg fijne tip! Er zijn steeds meer webshops die ook winkels hebben. Als je dan online je nieuwe PS5 aanbieding scoort kan je die vaak dezelfde dag nog ophalen.  Zo heb je alle voordelen in één. De scherpste prijs én dezelfde nog gamen op je nieuwe console.

 

Voordelen PS5 online kopen

  • Je scoort de scherpste aanbieding die er is
  • Hierbij kan je gewoon thuisblijven
  • Super makkelijk om de besta aanbieding te vinden

Nadeel PS5 online kopen

  • In de meeste gevallen moet je in ieder geval een dag wachten voor je je aankoop binnen hebt

 

In termijnen betalen van je nieuwe PS5

Het wordt steeds vaker aangeboden en daardoor ook normaler. Wel direct een PS5 hebben maar niet in één keer het aanschafbedrag ophoesten is voor veel mensen toch wel een uitdaging. Hoe werkt dat? In de meeste gevallen kan je dan een PS5 in meerdere termijnen betalen. Eigenlijk is dit een vorm van leasen. Je betaald relatief lage bedragen per maand over een langere periode.  Als je alles bij elkaar optelt zal je wel zien dat het duurder is dan de aanschafprijs in één keer te voldoen. Lees er hier meer over.

PS5 aanbieding top 5

Om het een stuk makkelijker te maken hebben wij een PS5 aanbieding top 5 voor je samengesteld. Bij iedere bundel aanbieding leggen we je precies uit wat je ervoor krijgt en wat het kost!

1. PS5 Disc bundel God of War Ragnarok (€69,- korting)

Console: Playstation 5 Disc 1 TB
Games: God of War Ragnarok (digitale download)
Accessoires: 1 Witte Playstation 5 controller
Prijs: €599,- (tijdelijke introductie actie waarbij je de PS5 game gratis ontvangt)

BEKIJK NU

2. Playstation 5 wit Disc met de PS5 game Hogwarts Legacy (€60,- korting)

Console: PS5 disc kleur wit
Games: Hogwarts Legacy
Accessoires:  1x Sony PS5 DualSense controller kleur wit
Prijs: €609,- 

BEKIJK NU

3. PS5 disc met 2 controllers en de PS5 game Fifa 23 (tijdelijk €36,- korting bij Coolblue)

Console: Playstation 5 disc editie 1 TB
Games: Fifa 23 fysieke game
Accessoires: 2x witte Playstation 5 controller
Prijs: €663,-

BEKIJK NU

4. Playstation 5 disc met Steelseries Arctis Nova 7P gaming headset (Tijdelijk €50,- korting bij Coolblue)

Console: PS5 disc 1TB wit
Games: Geen
Accessoires: 1x Playstation 5 DualSense controller wit + Steelseries Arctis Nova 7P
Prijs: €698,-

BEKIJK NU

5. PS5 gamingbundel (GEEN KORTING)

Console: Witte Playstation 5 disc editie 
Games: God of War: Ragnarök (digitale download), Immortals Fenyx Rising
Accessoires: PS5 controller kleur wit
Prijs:€699,-

BEKIJK NU

Bekijk nu de voorraad bij de aanbieders waar je de PS5 kan kopen.