Playstation 5 of PS5 digital kopen Mediamarkt

Je kunt de Playstation 5 ook al sinds de lancering bij Mediamarkt kopen. Vooral bij Mediamarkt Belgie zien wij vaak een voorraad en dat is dan ook een van de beste plekken om de PS5 te kopen. Wij krijgen vaak van onze lezers de vraag wat nu echt de beste plek is om een Playstation 5 te bestellen. Deze is er simpelweg niet. Echter biedt Mediamarkt uiteraard wel net even wat meer voordelen. Bij bijvoorbeeld Bol.com en Nedgame moet je de console op gaan sturen voor reparatie mocht hij kapot zijn. Mediamarkt onderscheid zich hierin, want je kunt namelijk ook online orders in de winkel langsbrengen voor een reparatie.  Daarnaast hebben ze in verschillende filialen vakkundig personeel staan. Kom je er niet uit met een bepaalde instelling of krijg je simpelweg bijvoorbeeld je controller niet gekoppeld? Dan helpen ze je hier graag mee. Een fysieke winkel is vaak net wat prettiger als online of via de telefoon uitleg krijgen.

Wat is de prijs van de Playstation 5 bij Mediamarkt?

De Prijs van een Playstation 5 bij Mediamarkt Nederland of België kan nog wel eens een dingetje zijn. Er zit namelijk veel verschil in de prijs voor het kopen van een PS5 in Nederland of België. Dit is vaak afhankelijk van de extra accessoires of games die je bij een PS5 bundel erbij koopt. De PS5 digital kost in principe €459,99 zonder extra games of accessoires. Standaard wordt hij met 1 controller geleverd. De Sony Playstation 5 met een bluraydisc speler kost €549,99. Ook hier zijn verschillende bundels voor te krijgen waardoor de totaalprijs tot ongeveer 800 euro momenteel kan oplopen. Bij bundels krijg je echter wel vaak games en accessoires voor een gereduceerde prijs. Reken dit dus altijd goed na!

Nieuwe PS5 voorraad Mediamarkt

Voordelen Mediamarkt Nederland

Natuurlijk kiezen wij als Nederlanders voor het kopen van een Playstation 5 bij Mediamarkt Nederland. Dit omdat we dan natuurlijk ook bij een van de 50 winkels terecht kunnen voor het ophalen van de PS5 of voor het stellen van vragen. Daarnaast kun je ook online bij Mediamarkt Nederland bestellen en het in een van de winkels laten afleveren. Je kiest dan zelf of je het artikel in de winkel afrekent of dat je dit online alvast doet. Als je overdag werkt is dit handig, want vaak zijn de winkels tot laat in de avond open. Kijk vooraf altijd op de website voor de actuele voorraad, want soms is er alleen fysieke voorraad in de winkel en niet online.

PS5 Bundels 2022

Bundel 1 :
Console : Playstation 5
Games: Ratchet & Clank
Accessoires: PS5 Headset, Playstation 5 laadstation, Thumb grips
Extra controller : Ja 1 extra DualSense controller

Bundel 2:
Console : Playstation 5
Games: Call of Duty Vanguard
Accessoires: Qware starterkit
Extra controller : Ja 1 extra Sony PS5 controller
Deze bundel beschikt ook over 12 Maanden Playstation Plus

Bundel 3:
Console : Playstation 5
PS5 Games:  Spider Man Miles Morales en Ratchet & Clank Rift Apart
Accessoires: Accessoires pakket van Qware

Voordelen Mediamarkt Belgie

De belgen en Nederlanders die vlakbij de grens wonen kiezen uiteraard voor het kopen van een PS5 bij Mediamarkt Belgie. Echter zien we ook vaker een voorraad in deze winkels, wat voor ons tot nu toe een raadsel is. Het grote verschil is dat het dan vaak om online voorraad gaat zodat de mensen het kunnen bestellen en bezorgen. Maar ook met regelmaat krijgen de winkels een fysieke PS5 levering en deze is dan ook vaak binnen een uur uitverkocht. In Belgie zijn er veel verschillende bundels te krijgen en het is tevens een van de koplopers als het gaat om regelmatig een PS5 bundel of console voorraad.

PS5 Bundels 2022

Bundel 1:
Console : Playstation 5
Games: Gran Turismo 7 UK/FR
Accessoires: 1 Extra Sony controller + PS5 controller laadstation
Playstation Plus 12 maanden inbegrepen

Bundel 2: 
Console : Playstation 5
Games: GTA V
Accessoires: Laadstation, PS5 afstandsbediening en 1 extra DualSense controller
Ook deze bundel heeft een PS plus abonnement van 12 maanden inbegrepen.

Bundel 3: 
Console : Playstation 5
Games:  Call of Duty Vanguard FR, GTA V en Final Fantasy stranger of paradise
Accessoires: 1 Extra Cosmic Red PS5 controller en oplaadstation voor PS5 controllers

Bundel 4: 
Console : Playstation 5 Digital
Games: Fifa 22 en Battlefield 2042
Accessoires: Bluetooth PS5 headset en 1 extra Playstation 5 controller

Bundel 5: 
Console : Playstation 5
Games:  Geen
Accessoires: 1 extra PS5 controller, Afstandsbediening, PS5 HD camera en een draadloze gaming headset