Playstation 5 bundel

Je kunt veel geld besparen door een Playstation 5 bundel te kopen. Deze worden vaak in verschillende vormen aangeboden. Zo zien we de laatste tijd dat de meest populaire games in 1 bundel worden gedaan. Op deze manier kan je direct beginnen met gamen.

Daarnaast zien we ook steeds vaker PS5 bundels met daarbij handige accessoires. Het aanbod daarvan varieert van headset tot aan een laadstation voor 2 PS5 controllers. De winkels spelen hier slim op in aangezien ze die accessoires al lange tijd geleden hebben ingekocht. Aangezien de PS5 voorraad nu aan het verbeteren is is dit ook de uitgelezen kans voor winkels om van de PS5 accessoires af te komen.

Het team van PS5nieuws.nl houdt dagelijks de PS5 voorraad in de gaten. Zij kijken daarbij niet alleen naar de losse console, maar ook naar de bundel aanbiedingen. Vaak kun je toch wel een paar tientjes besparen met zo’n bundel. Dit wel mits het in je straatje past het aanbod dan.

Waarom kiezen voor een bundel of combideal?

Met een Playstation 5 bundel kun je veel geld besparen. Het is daarom altijd verstandig om de aanbiedingen in de gaten te houden. We zien bij de verschillende webwinkels vaak een nieuwe bundel op voorraad komen. Als daar nu net jouw games of PS5 accessoires tussen zitten heb je geluk. In de meeste gevallen krijg je dan ook een beetje korting. Zo houd je meer geld over en dat kan je later weer investeren in andere PS5 games.

Playstation 5 bundel Bol.com

Bol.com is de grootste webwinkel van Nederland en een Playstation 5 bundel kan hier dus ook niet ontbreken. Helaas zien we momenteel nog niet zoveel hiervan terug, maar wij verwachten wel dat Bol.com dit binnenkort gaat veranderen.

Momenteel is er nog niet veel PS5 voorraad geweest bij Bol.com. Wij verwachten op de korte termijn dat zij dit ook gaan krijgen. Coolblue een van de grootste conccurenten van dit bedrijf heeft namelijk ook verschillende PS5 drops gehad de afgelopen tijd.

Bundel 1 €569,99
Console: Sony Playstation 5 disc editie
PS5 games : Horizon Forbidden West
Accessoires: Geen

Mediamarkt Nederland en belgie

Mediamarkt verkoopt in Nederland en Belgie verschillende varianten van de Playstation 5 bundel. Zij zijn de winkel met het meeste aanbod. Daarnaast kun je niet alleen in een van de 50 winkels in Nederland terecht. Maar je kunt ook online een PS5 kopen bij Mediamarkt NL of BE.

Het grootste voordeel is toch wel dat de Mediamarkt verschillende PS5 bundels heeft. Zij hebben namelijk niet alleen een bundel met de Playstation 5 digital, maar ook de disc editie.

Medimarkt Belgie

Bundel 1 €722,- 
Console:  Sony PS5 disk
PS5 games : Horizon Forbidden West en Spiderman Miles Morales
Accessoires: 1 Extra PS5 controller en laadstation voor 2 DualSense controllers.
Bij deze bundel krijg je ook 12 maanden Playstation Plus.

Bundel 2  €810,-
Console: PS5 disc editie
PS5 games : Final Fantasy Origin, Call of Duty Vanguard, Stranger of Paradise en Grand Theft Auto V
Accessoires: Extra Cosmic Red Sony PS5 controller en PS5 laadstation voor 2 controllers

Mediamarkt Nederland

Bundel 1  €577,-
Console: PS5 digital
PS5 games : Geen
Accessoires: Qware Thumb Grips, PS5 headset, laadkabel en oplaadstation

Bij deze bundel krijg je ook 12 maanden Playstation Plus.

Bundel 2  €694,-
Console: PS5 disc
PS5 games : Ratchet & Clank Rift Apart
Accessoires: 1 extra zwarte PS5 controller en Qware PS5 accessoires pakket

Bundel 3  €749,-
Console: Playstation 5 disc
PS5 games : Gran Turismo 7, Horizon Forbidden West
Accessoires: Qware PS5 accessoires

Bij deze bundel krijg je ook 12 maanden Playstation Plus.

Playstation 5 bundel kopen bij Amazon

Amazon heeft met regelmaat een nieuwe Playstation 5 bundel. Het voordeel dat je hier hebt is de grote keuze. Amazon is namelijk een internationaal bedrijf. Binnen Europa wordt het voor een vast bedrag verzonden. Het maakt dus niet veel uit of je het in Spanje koopt of in Nederland.

Daarnaast is het ook mogelijk om de Playstation 5 te bestellen bij Amazon UK. Hierbij moet je alleen niet vergeten een C7 kabel te bestellen. Deze kost maar een paar eurotjes, maar is wel noodzakelijk. Wij hebben namelijk een andere stroomaansluiting als Engeland en de Verenigde Staten.

Bundel 1  €562.98
Console: Playstation 5 disc
PS5 games : Gran Turismo 7
Accessoires: geen

Bundel 2  €579,99
Console: Playstation 5 disc
PS5 games : Ratchet & Clank Rift Apart
Accessoires: geen

Bundel 3  €570,80
Console: Playstation 5 digital
PS5 games : Geen
Accessoires: Draadloze PS5 headset, 1x extra zwarte controller en PS5 controllers laadstation

PS5 bundel Nedgame

Ook bij Nedgame vindt je vaak een leuke Playstation 5 bundel. Zij kijken hiervoor naar de wensen van de mensen die een PS5 willen kopen. Er zijn nog zeker 300.000 mensen in Nederland op zoek naar een Playstation 5. Dit is dan ook de reden dat zij hebben gekozen voor een PS5 bundel met games, maar ook een bundel met extra PS5 accessoires.

Bundel 1 €799,-
Console:  Playstation 5 disc editie
PS5 games : Elden Ring, Horizon en Gran Turismo 7
Accessoires: 1 extra witte PS5 controller

Bundel 2  €609,-
Console: Playstation 5 digital
PS5 games : Geen
Accessoires: Sony Pulse 3D PS5 headset, 1 x PS5 controller wit en Sony laadstation voor 2 controllers.