Onverwacht: Nedgame heeft afgelopen week veel PS5 drops gehad

De afgelopen week was er PS5 voorraad in overvloed en het lijkt erop dat de komende week of misschien wel weken, die trend zich voort zal zetten. In juli waren er al uitstekende kansen om eindelijk jouw PS5 console te bemachtigen. Het lijkt erop dat augustus zich daarbij aansluit en dat er ook deze maand goede kansen zijn en zullen komen om een PS5 console te kunnen bemachtigen. Dat geldt voor zowel de standaard als de digitale edities en tevens voor de diverse bundels. Alles zal weer beschikbaar komen. Kijk daarom regelmatig op onze PS5 Voorraad Checker om direct te kunnen zien waar de PS5 weer op voorraad is, zodat jij ook eindelijk jouw PS5 kunt bemachtigen.

Nieuwe PS5 voorraad

Afgelopen week hebben er weer diverse drops plaatsgevonden. Vooraf is helaas niet altijd bekend waar de nieuwe PS5 drops plaats zullen vinden, ondanks soms hardnekkige geruchten. Bij die geruchten kwamen diverse retailers naar voren, maar nergens werd gerept over Nedgame. Niets bleek echter minder waar. Onverwacht heeft ook Nedgame de afgelopen week meerdere PS5 drops gehad en konden ook zijn hun PS5 voorraad eindelijk weer aanvullen. Nou ja, van aanvullen was eigenlijk geen sprake, want de PS5 is doorgaans binnen enkele minuten weer uitverkocht, en zo ging het ook nu.

Ondanks het aanschaffen van nieuwe chipsets voor de PS5, het opschroeven van de productie en alle goede bedoelingen van Sony blijft het aanbod van nieuwe PS5’s achter bij de enorme vraag naar deze next-gen console. Sony heeft onlangs al bekend gemaakt dat de PS5 de snelst verkopende game console is en dat er inmiddels al veel meer dan 10 miljoen exemplaren over de toonbank zijn gegaan. De komende maanden verwacht Sony nog eens 12,5 miljoen stuks te zullen verkopen. Of ze door alle problemen daaraan kunnen voldoen, is natuurlijk nog maar de vraag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *