Nu ook voorraad problemen voor de Sony Pulse 3D draadloze headset

Sony Pulse headset

Met een adviesprijs van 99 euro kwam de Sony Pulse 3D draadloze headset op de markt, inmiddels zien wij in de verschillende webwinkels de prijzen stijgen naar ruim 170 euro. Naast de PS5 voorraad problemen lijkt het er nu ook op dat de andere producten van Sony ook steeds moeilijker leverbaar zijn.

21-05-2021: Update inmiddels zijn de prijzen bij de verschillende websites weer €119,99 dit is nog steeds 20 euro duurder dan de adviesprijs.

Wat is de Sony Pulse 3D draadloze headset?

De Sony Pulse 3D draadloze headset is een eigen ontwikkelde headset van Sony speciaal gemaakt voor de PS5 generatie consoles. De headset bevat speciale 3D audio mogelijkheid. De headset is zo ontwikkeld dat je al bij langdurig gebruik geen last krijgt van knellingen op het hoofd. Dus met andere woorden 200 gram gewicht op je hoofd is bijna niks. De over-ear schelpen geven genoeg ruimte voor ventilatie zonder dat er geluidsverlies is.

3 Alternatieven voor de Sony Pulse 3D draadloze headset voorraad problemen

Er zijn verschillende headsets die ondersteund worden door de PlayStation 5. Omdat de huidige voorraad problemen met de Sony Pulse 3D draadloze niet snel opgelost lijken denken wij dat het handig is om een aantal alternatieven met jullie te delen:

 1. Steelseries Arctis 7P Op de eerste plek en een oude bekende in een nieuw jasje de Steelseries Arctis 7P. Dit is niet alleen onze favoriete headset voor de PS5 maar verschillende andere media prijzen deze headset voor de geluidskwaliteit, draagcomfort en accuduur. Met deze punten is dit de aller beste Playstation 5 headset in onze ogen. Bekijk hier de prijs en beschikbaarheid.
 2. HyperX Cloud Alpha deze headset is in het “budget” segment een echte uitblinker. De headset is helaas niet wireless zoals de Steelseries variant maar het geluid is er zeer zeker niet minder om. Plug de headset in je controller en geniet van prachtig geluid en fijne en stevig draagcomfort. Prijs en de voorraad check je hier.
 3. Astro A10 dit relatief onbekend merk is onze goedkoopste geteste headset met een prijs van net geen 50 euro een prima aanraden om in om onze top 3 af te sluiten. Headset geeft maximaal geluid maar de bouwkwaliteit valt ons hier dan wat toch tegen.

Maximale accuduur van de Sony PlayStation 5 Pulse headset?

Naast dat de headset prettig en comfortabel op het hoofd zit kan je Maximaal 12 uur gamen bij een volle lading. Sony geeft aan dat de minimale duur van de headset 8 uur is. En dat is een prima prestatie voor een headset van nog geen 200 gram. Met dit soort specificaties is het logisch dat er voorraad problemen zijn voor Sony PlayStation 5 Pulse headset.

Bij welke games maak je optimaal gebruik van de 3D audio

Op dit moment zijn enkele PS5 originals/non orignals games te spelen met de 3D audio ondersteuning. Deze games geven dus een veel realistischer geluid dan bij een non 3D titel. Je kan eigenlijk zeggen dat de headset gemaakt is voor deze PlayStation 5 titels.

 • Marvel’s Spider-Man: Miles Morales
 • Marvel’s Spider-Man Remastered
 • Astro’s Playroom
 • Gran Turismo 7
 • Returnal, Destruction AllStars
 • Demon’s Souls
 • Ratchet & Clank: Rift Apart
 • Sackboy: A Big Adventure
 • Horizon Forbidden West
 • Resident Evil Village

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *