Nieuw: Midnight Black en Cosmic Red PS5 Controller

controller

Goed nieuws voor de echte PS5 liefhebbers. De zwarte PS5 controller, bekend onder de naam Midnight Black, en de Cosmic Red PS5 Controller zijn vanaf eind juni verkrijgbaar.

Sinds de lancering van de PlayStation 5 was alleen de standaard wit-zwarte DualSense controller verkrijgbaar.

Sinds de lancering van de PlayStation 5 was alleen de standaard wit-zwarte DualSense controller verkrijgbaar.

Dat gaat nu dus veranderen met deze twee nieuwe DualSense controllers van Sony: Midnight Black en Cosmic Red.

Check hier onze unieke PS5-Controller-Prijzen-Checker zo weet jij waar je de beste deal kan scoren.

Cosmic red

Midnight Black PS5 Controller

De naam van de nieuwe zwarte PS5 controller is de Midnight Black Playstation 5 controller.

Deze PS5 Midnight Black is een zwart met donkergrijze DualSense controller. Deze PS5 controller is helemaal zwart en heeft alleen lichtgrijze accenten in de knoppen.

Cosmic Red PS5 controller

De naam van de nieuwe rode PS5 controller is de Cosmic Red Playstation 5 controller. Deze Cosmic Red controller heeft een rood met zwart design.

Deze rode PS5 controller heeft de bekende kleuren van het PlayStation logo verwerkt in de home button van de controller.

Dit krachtige two-tone design is geïnspireerd op de prachtige roodtinten in de kosmos, waarbij de details in de knoppen zorgen voor een futuristische afwerking.

Naast de kleur zijn er geen nieuwe speciale aanpassingen doorgevoerd in beide controllers ten opzichte van hun wit-zwarte voorganger.

Responsive feedback

Dankzij de twee actuatoren, de vervangers van de traditionele trilmotoren, krijg je echte fysieke, responsive feedback op je in-game acties.

Middels deze dynamische trillingen wordt ieder gevoel in je handen gesimuleerd, van de omgeving om je heen tot de terugslag van de wapens die je gebruikt.

Fysiek verbonden

Dankzij de verschillende niveaus van interactieve weerstand en druk op de basis van je in-game uitrusting ga je helemaal op in de game.

Trap op de rem van een scheurende auto of span je boog steeds strakker, dankzij deze DualSense PS5 controllers voel je je fysiek verbonden met het spel.

Check hier onze unieke PS5-Controller-Prijzen-Checker zo weet jij waar je de beste deal kan scoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *