Lees hier hoe je net als Jay aan een PS5 komt

PS5 Voorraad Checker

Leer het van de meester: ‘Die PS5 Voorraad Checker werkt echt’

Al sinds de introductie van de PS5 kampt de nieuwste next-gen game console van Sony met leveringsproblemen. Sony doet haar best, maar door de grondstoffentekorten is en blijft de PS5 voorraad achter bij de vraag van deze enorm populaire console.

Het is gebleken dat de beste manier om een PS5 te bemachtigen is het gebruiken van de de PS5 voorraad checker.

Hierbij kun je in één oogopslag de actuele voorraad bij diverse dealers zien. Hieronder een interview met Jay (28) uit Breda, die met de PS5 voorraad checker zijn eigen PS5 console heeft weten te bemachtigen.

Goedemorgen Jay, wil jij je eerst even kort voorstellen?

Ik ben Jay, ik ben 25 jaar en woon in Zaanstad. Ik ben fanatiek gamer en al sinds de eerste dag dat het is uitgekomen op zoek naar een PS5 console.

Jij hebt onlangs een PS5 weten te bemachtigen, kun je vertellen hoe dat ging?

Ik ben werkzaam als klantenservicemedewerker bij een grote energiemaatschappij. Langs die weg attendeerde iemand, ook een fervent gamer, mij op de PS5 voorraad checker. Hij had op die manier redelijk snel een PS5 weten te kopen. Ik dacht, dat is altijd het proberen waard, al was ik nogal sceptisch.

En toch is het gelukt?

Ja, klopt. Via de PS5 voorraad checker kun je direct zien bij welke winkels de PS5 op voorraad is. Echt super eenvoudig. De voorraden worden per minuut of zo bijgewerkt, dus zodra er weer ergens PS5 voorraad is, zie je dat direct. Door mijn werk zit ik veel achter de computer, dus ik heb gewoon ‘s ochtends de PS5 voorraad checker geopend en open laten staan. Zo kon ik regelmatig even kijken of er ergens weer nieuwe PS5 voorraad was.Ik had geluk, binnen een paar dagen had ik eindelijk mijn eigen PS5, waar ik daarvoor al maandenlang zelf op zoek wacht. Als ik dat eerder had geweten!

Hier nog wat tips van ons

PS5 niet op voorraad? Schrijf je in!

Wanneer de overige retailers hun nieuwe drops kunnen verwachten is niet helemaal zeker, maar de leveringen weer zijn opgestart zal het naar verwachting niet al te lang meer duren.

Bij diverse leveranciers is het daarom weer mogelijk om je in te schrijven voor een notificatie voor als de PS5 weer op voorraad is.

Bij sommige bedrijven kun je je zelfs weer inschrijven voor een verloting van de PS5,waarbij je de keuze kunt maken tussen de PlayStation 5 Digital Edition en de PlayStation 5 Disk Edition, al dan niet met extra controller en/of headset.

Nieuwe voorraad verwacht bij Nederlandse retailers

Nadat er de afgelopen maanden nauwelijks nieuwe PlayStation 5 levering zijn geweest, lijkt er nu weer enige voortgang te zitten in de voorraad PS5 bij diverse retailers.

Nu bij de grotere webwinkels de actuele PS5 voorraad is aangevuld, is de kans groot dat ook de overige Nederlandse retailers binnenkort weer nieuwe voorraad PS5 zullen krijgen.

Bovendien komen er meerdere bundels van de PlayStation 5 op de markt.

Dit kan via onze unieke PS5 Voorraad Checker

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *