Fortnite 7 heeft personage Superman

Fortnite 7

Buitenaardse wezens

De echte Fortnite fans zullen er al vast iets over hebben gelezen. In Hoofdstuk 2 seizoen 7 van Fortnite zijn buitenaardse wezens het geliefde Fortnite’s Battle-Royale-eiland binnengevallen. Het laatste seizoen van dit spel heet dan ook Invasion. Met dit thema kiezen de ontwikkelaars van Frotnite duidelijk voor een andere vibe. Het afgelopen seizoen heeft een prehistorisch thema en het nieuwe seizoen dus veel meer een sciencefiction storyline. Hoezo 180 graden de andere kant op?

Grootste veranderingen

Een van de grootste veranderingen is toch wel dat er vliegende schotels zijn die gamers kunnen hacken waardoor ze de besturing over kunnen nemen. Daarmee beschik je ineens over een railkanon waarmee je makkelijk door gebouwen heen kan schieten. Ook kan je in deze nieuwe variant kiezen om met knutselmateriaal klassieke wapens te maken.

Personages update

Voor de meeste gamers is dit toch wel altijd de kers op de taart: Wat zijn de nieuwe personages in het nieuwe seizoen van Fortnite? Natuurlijk zit dit alleen in de betaalde Fortnite variant. Maar daar maken steeds meer gamers gebruik van. Uit het laatste nieuws maken we op dat er 5 nieuwe personages beschikbaar zullen zijn! Namelijk:

  • Superman – Deze personage is pas later in het seizoen beschikbaar om te ontgrendelen
  • Kymera – Is een aanpasbare Alien
  • Een kolossale gevechtsdroid
  • Guggimon – Een virtuele influencer met meer dan 1 miljoen volgers op Instagram

Visuele verbeteringen op PC

Speel jij Fortnite op de PC? Dan hebben we goed nieuws voor je. In dit nieuwe seizoen zijn er ook een grote hoeveelheid virtuele verbeteringen doorgevoerd. Verbeteringen die de kwaliteit op één lijn brengen met next-gen consoles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *