FIFA 2022 kan je nu pre-orderen bij bol.com

Nog een paar weekjes wachten en dan kun je eindelijk beschikken over je eigen FIFA 22. Je kunt natuurlijk wachten tot 1 oktober 2021 als deze in de winkels ligt, maar als jij deze game al op de releasedatum in huis wilt hebben, dan kun je FIFA 22 nu alvast pre-orderen bij bol.com. Naast het feit dat je hem dan al op de releasedatum in huis hebt, biedt dit nog meer voordelen.

FIFA 2022 Pre-order bonus

Pre-order nu de game bij bol.com en je hebt als eerste de game in huis. Bovendien krijg je onderstaande vier pre-order bonussen op de dag van release. Deze bonussen krijg je per e-mail via bol.com op releasedatum. Hiervoor zijn de standaard inwisselinstructies van kracht. Let op: de FUT-punten zijn niet geldig in België.

  1. Team of the week 1 speler item: een speler-item voor je FIFA Ultimate Team, let op: deze is niet-verhandelbaar.
  2. Kylian Mbappé-leenitem: deze is geldig voor 5 FUT-wedstrijden.
  3. FUT Ambassadeur-leenspelerkeuze: je kunt voor 3 FUT-wedstrijden kiezen uit Alaba, Foden of Son.
  4. Speltype carrière-talent van eigen bodem: kies een lokale jeugdspeler van potentiële wereldklasse.

FIFA 22

Pre-order FIFA 22 nu

Net als ieder jaar komt EA Sports met een nieuwe versie van FIFA. De nieuwste telg, FIFA 22 zal op 1 oktober 2021 in de winkels liggen. Nog eventjes geduld en je kunt weer je eigen  wedstrijden spelen met de beste voetballers ter wereld. Kun jij, net als velen, niet wachten op de releasedatum en wil jij ook deze game al op de releasedatum in huis? Zet dan alvast deze game in de pre-order bij bol.com. Je kunt je eigen exemplaar namelijk nu al reserveren, zodat je zeker bent dat jij als een van de eerste de nieuwste FIFA kunt spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *