E3 Nieuws: Ubisoft gaat 12 juni uitpakken op de E3 beurs

Veel gamers gaan smullen van deze editie van Ubisoft Forward zoals ze zelf de presentatie noemen op de E3 Beurs. Tune 12 juni in om 20:00 voor de reeks releases dit jaar en waarschijnlijk begin volgende jaar.

Welke titels gaat Ubisoft ons wat meer over laten zien?

Om 20:00 kan je de stream joinen en zal Ubisoft beginnen met een pre-show met alle nieuwtjes over de volgende games; For Honor, Trackmania, The Crew 2, Brawlhalla, Watch Dogs: Legion daarnaast kunnen we nog meer extra’s verwachten van de presentatie.

Het hoofdevent zal om 21:00 beginnen met de grote aankondigen, updates voor een aantal live titels van Ubisoft. Daarnaast beloven ze in de livestream nog een aantal verassingen. Een van de headliners zal de Rainbow Six serie te zien zijn met hun nieuwe gameplay trailer.

Wat dan nog meer in het hoofdevent, natuurlijk Far Cry 6 komt nog een keer aan bod. Vorige week was er al een voorproefje van de nieuwe game. Verder kunnen we een nieuwe extreme sportsgame verwachten genaamd Riders Republic. En zullen er mogelijk nieuwe patches uitgebracht worden voor Assassin’s Creed Valhalla en Rainbow Six: Siege.

Verder zal Ubisoft ook wat laten zien van hun nieuwe TV-Serie Mythic Quest en eigen film Werewolves Within. Beide opnames komen uit een nieuwe weg van Ubisoft Film & Television.

Heb je nog niet genoeg dan start er 22:00 een deep dive sessie van het community team van Rainbow Six: Siege. Hierin zullen verschillende onderwerpen aan bod komen zoals de problemen en ontwikkelingen rondom de game. Wij persoonlijk zijn erg benieuwd naar deze ontwikkelingen.

Extra info over de show

Ubisoft zal de show uitzenden in 12 verschillende talen en zijn allemaal beschikbaar op de Forward-Website van de gameproducent. Verder zal er ook rekening gehouden worden tijdens de show door een Amerikaanse Gebarentaal tok.

Popcorn klaar en genieten maar, wij wensen jullie alvast een fijne show.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *