E3 aankondiging Death Stranding: Director’s Cut

Release van de nieuwe Death Stranding: Director’s Cut zal niet lang meer op zich laten wachten na de E3 presentatie in het kick-off event. Hier werd de bedenker en oprichter van Hideo Kojima via een video geïnterviewd.

Laten we maar meteen in huis vallen: Exacte release datum is nog niet bekend maar als wij Hideo Kojima begrepen zal het geen maanden meer duren voordat de game op de PS5 verschijnt.

Het verhaal van Death Stranding: Director’s Cut

Zoals in het eerste deel zal het verhaal gespeeld worden door Sam (Norman Reedus, bekend van onder meer The walking Dead). Welke een basis infiltreert waar soldaten zitten gevestigd. In de trailer kan je zien hoe Sam een doos vind, welke natuurlijk een ode geeft aan de Metal Gear Solid reeks. Het verhaal zal zich verder uiten in een gebied wat lijkt op IJsland en er zullen weer veel voertuigen en mooie omgevingen te zien zijn zoals in het eerste deel. Maar voor meer details moeten we eerst wachten op de eerste gameplay trailer.

Over Kojima Productions

Kojima productions is opgericht door Hideo zelf na zijn vertrek bij Konami. Dit is natuurlijk alweer enkele jaren geleden en bracht het eerste deel van Death Stranding in november 2019 uit voor de PS4. Het eerste deel werd als een groot succes ontvangen en gaven de verschillende websites de game gemiddeld 8,2. Dus de verwachting zijn hoog van Kojima Productions voor deze nieuwe triller game Death Stranding: Director’s Cut. Al met al waarschijnlijk een goede toevoeging voor de PlayStation 5.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *