Death Stranding Director’s Cut wordt gelanceerd op PS5 op 24 september 2021

Onlangs heeft Kojima Productions officieel aangekondigd dat Death Stranding Director’s Cut volop in ontwikkeling is en op 24 september 2021 voor de PS5 console zal worden gereleased.

Death Stranding Director’s Cut is de ultieme ervaring

Met het unieke Social Strand-systeem waarmee spelers in contact kunnen blijven met andere spelers van over de hele wereld, zal Death Stranding Director’s Cut spelers in staat stellen om Death Stranding te ervaren, de genre-tartende open wereld actie-avonturengame met in de hoofdrol Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux en Lindsay Wagner, volledig geremasterd en uitgebreid voor PS5-consoles.

Morgen is in jouw handen

In de toekomst heeft een mysterieuze gebeurtenis, bekend als de stranding van de dood, een deur geopend tussen de levenden en de doden, waardoor wezens uit het hiernamaals door de gevallen wereld zwerven, ontsierd door een desolate samenleving.

Als Sam Bridges is het jouw missie om de mensheid hoop te geven door de laatste overlevenden van een gedecimeerd Amerika met elkaar te verbinden.

Kun jij de verbrijzelde wereld stap voor stap herenigen?

Death Stranding Director’s Cut zit boordevol nieuwe content en verbeterde gameplay-functies. Er komen meer wapens, uitrusting en voertuigen, een verscheidenheid aan nieuwe modi, missies en gebieden om te verkennen, uitgebreide verhaallijnen en verbeteringen aan de gebruikersinterface. Er worden ook nieuwe online functies toegevoegd, waaronder Friend Play en Leaderboards, binnenkort meer nieuws hierover!

Om te beginnen is de inhoud in Death Stranding Director’s Cut allemaal vanaf de grond opgebouwd en ontwikkeld ten opzichte van de originele Death Stranding. Alles van het Firing Range-gebied tot de extra missies tot de geheel nieuwe Fragile Circuit-racemodus, het doel was om nieuwe inhoud te introduceren die de wereld binnen Death Stranding verder zou uitbreiden en tegelijkertijd de kerngame-ervaring zou verbeteren.

De nieuwe inhoud is zorgvuldig verweven in de kerngame-ervaring en zal beschikbaar worden gemaakt door ontdekking terwijl je speelt. De meeste nieuwe inhoud is vrij gemakkelijk te vinden, hoewel er enkele stukjes en beetjes zijn die enige tijd nodig hebben om te vinden en te ontgrendelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *