De beste PS5 gamereleases van 2021 op een rij

ps5 game releases

PS5 games die nog gaan uitkomen dit jaar

Bij de lancering van de PS5 waren er al een paar fantastische PS5-games om van te genieten, maar de komende maanden komen er nog een aantal bij om enthousiast van te worden.

Hieronder een overzicht van de beste PS5 games die worden gereleased.

Deathloop

Releasedatum: 14 september 2021

Uitgever: Bethesda

Het geniale team van Arkane Studios heeft weer een stijlvolle tactische stealth-shooter uit de Dishonored-serie. Een leuke uitdaging om uit te breken uit de tijdlus in Groundhog Day-stijl.

Rainbow Six-extractie

Releasedatum: 16 september 2021

Uitgever: Ubisoft

Dit betreft een spin-off van Rainbow Six Siege. De game is een soort kruising tussen de hardcore shooter-mechanica van dat spel en het coöpplezier van Left 4 Dead. Je dient doelen te voltooien, waarbij je wordt uitgedaagd om goed na te denken en als team te werken.

Far Cry 6

Releasedatum: 7 oktober 2021

Uitgever: Ubisoft

Deze game belooft net zo explosief te zijn als zijn illustere voorgangers. De game speelt zich af op het fictieve eiland Yara, dat duidelijk is geïnspireerd door Cube. Het is kleurrijk en leuk met veel wapens, voertuigen en bondgenoten.

Meer PS5-games

Naast bovenvermelde games staan er nog diverse prachtige games klaar om gereleased te worden, zoals Slagveld 2042 (EA, 22 oktober 2021), Dying Light 2 (Techland, 7 december 2021), Final Fantasy XVI (Square Enix, eind 2021), Gran Turismo 7 (Sony,: 2022) en Grand Theft Auto 6 (Rockstar, releasedatum nog niet bekend).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *