Assassin’s Creed Odyssey is vanaf 24 augustus speelbaar op 60 fps

assassins creed odyssey

Ontwikkelaar Ubisoft is onlangs met een nieuwe patch voor Assassin’s Creed Odyssey, dat ervoor zorgt dat de game in 60 fp te spelen is. Dat geldt voor zowel de PS5 als de Xbox Series X en S uitvoering. Op dit moment is het spel alleen te spelen in 30 fps. Op 24 augustus is deze nieuwe update beschikbaar gekomen.

Vorige week dinsdag 24 augustus om precies 8.00 uur Nederlandse tijd is de update voor gamers beschikbaar gekomen, meldt Ubisoft. Via backwards compatibility kunnen gamers het spel met hogere framerate spelen op de nieuwe consoles van Sony en Microsoft. Voor PlayStation-spelers is de update 470MB groot, voor Xbox-spelers is de update 370 MB groot.

assassins creed odyssey

Patch voor 60 fps

In 2018 is Assassin’s Creed Odyssey uitgebracht door Ubisoft voor de Ps4 en de Xbox One. Het is de op één na meest recente open world game van Assassin’s Creed. De game speelt zich af tussen de jaren 431 en 422 voor Christus in het oude Griekenland. Spelers kunnen daarbij kiezen uit 2 personages: Alexios of Kassandra. Destijds was het de eerste titel in de reeks waarin je zelf kon kiezen of je als man of als vrouw speelt. De games werd door Tweakers in een review beoordeeld met een uitstekende 8.5. Oorspronkelijk was de game alleen te spelen in 30 fps, maar door deze nieuwe patch, dat de naam Assassin’s Creed Odyssey’s Title Update 1.6.0 heeft gekregen, dus nu ook in 60 fps. Door deze update is het spel nu een stuk soepeler te spelen, zoals dat ook al het geval was voor Google Stadia en PC. Op de PC heeft deze open world game geen limiet op de frame rate zitten, op Google Stadia was de game al in 6- fps te spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *