Alles over de nieuwe Harry Potter

harry potter hogwarts legacy PS5

Hogwarts Legacy is een langverwachte open-world adventure game die zich afspeelt in het Harry Potter-universum. Het is inmiddels bevestigd dat deze in ontwikkeling is door de Amerikaanse game-ontwikkelaar Avalanche Software.

Zoals de naam al doet vermoeden, neemt Hogwarts Legacy spelers mee naar de tovenaarsschool van Hogwarts. Maar de game is niet exact hetzelfde als het verhaal van de boeken en films van Harry Potter. In plaats daarvan speelt het zich af in de jaren 1800 met zijn eigen verhaal en neemt het de magische wereld over.

De game werd voor het eerst onthuld in 2020 en zal naar verwachting worden uitgebracht op PS5, Xbox Series X, Xbox One, PS4 en pc. Wanneer het exact op de markt komt is op dit moment helaas nog niet bekend, maar het lijkt er echter op dat we moeten wachten tot 2022 om het te kunnen spelen. De ontwikkelaars hebben aangegeven dat ze meer tijd nodig hebben voordat de game klaar is voor de definitieve release.

Op het moment van schrijven is het een tijdje geleden dat we iets hebben gehoord over Hogwarts Legacy en op dit moment blijft het onduidelijk wanneer er meer bekend zal worden gemaakt over de game, gezien de afwezigheid van de game tijdens het E3-seizoen.

Hogwarts Legacy

Kasteel van Zweinstein

Maar wat onze opwinding voor Hogwarts Legacy in stand hield, was speculatie van fans. GameRant meldde dat Redditor Inspector Beyond alle verschillende gebieden van het kasteel van Zweinstein in kaart heeft gebracht voorafgaand aan de release van het spel.

Maak je klaar om Hogwarts Legacy te bestuderen en ontdek alles wat je kunt voordat het wordt uitgebracht. Toen Hogwarts Legacy voor het eerst uitlekte, meldde Bloomberg dat het in 2021 naar next-gen consoles zou komen. Het begin van het nieuwe jaar zag echter een officiële vertraging tot 2022, omdat uitgever Portkey Games bevestigde dat er meer tijd nodig was om de game in tip te krijgen -topvorm.

Hoewel de game voor het eerst werd aangekondigd tijdens een PS5-evenement, zal het ook beschikbaar komen voor de Xbox Series X/S, Xbox One, PS4 en pc. Het blijft onduidelijk of de PS5-versie enige vorm van getimede exclusiviteit zal hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *