Afgelopen week meerdere voorraad drops

ps5

Afgelopen week meerdere voorraad drops

Voor wat betreft de PlayStation 5-leveringen was een aantal maanden betrekkelijk rustig, maar daar lijkt nu eindelijk verbetering in te komen.

In de afgelopen dagen zijn er namelijk weer diverse drops geweest. Dat gaat echter nog mondjesmaat, de PS5 is nog steeds niet uit voorraad leverbaar.

Zodra retailers een nieuwe zending binnen krijgen zijn ze telkens al binnen enkele minuten volledige weer uitverkocht. Het is natuurlijk erg vervelend als jij er nog niet eentje hebt kunnen bemachtigen.

Het positieve is dat er na lange tijd van droogte er eindelijk weer wat beweging in zit. En dat je via onze PS5-Checker per minuut op de hoogte gebracht wordt. 

PS5 voorraad drops verwacht

‘Breng mij op de hoogte’

Heb je nog geen PS5 kunnen bemachtigen, dan loont het om je online in te schrijven met de ‘Breng mij op de hoogte’-functie die je ziet bij onder andere Bol.com en CoolBlue.

Iedereen die zich op deze manier inschrijft zal eerder op de hoogte van de nieuwe voorraad worden gebracht. Je krijgt dan eenmalig een mail zodra het artikel weer op voorraad is.

Deze vroegtijdige notificatie werkte in het verleden niet altijd even goed, maar dat is inmiddels verbeterd, aldus woordvoerders van beide bedrijven.

Het is nog niet bekend wanneer Nederlandse retailers weer een nieuwe voorraad PlayStation 5 zullen ontvangen. Direct na de release van de PS5 zat er doorgaans tussen de drops zo’n twee tot drie weken, maar tussen de laatste twee drops zat maar liefst zes weken.

Nieuwe drops

De laatste drops in Nederland hebben plaatsgevonden op 19 mei bij Bol.com, 27 mei bij CoolBlue, 31 mei bij Wehkamp, 1 juni bij NedGame en 2 juni bij Amazon Duitsland.

En sinds 2 juni kon ook MediaMarkt openstaande orders van de PS5 uit maart uitleveren.

De kans is groot dat er zeer binnenkort weer drops bij Nederlandse shops zullen plaatsvinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *