18 augustus 2021: Update artikel over stand van PS5 voorraad in NL

Er zijn al meer dan 10 miljoen exemplaren van de next-gen PS5 console over de toonbank gegaan. Dat meldde Sony eerder deze week. Dat betekent dat deze PS5 daarmee de snelst verkopende Sony spelcomputer ooit is. Toch is de PS5 nog altijd zeer slecht verkrijgbaar en is de vraag naar de populaire console nog altijd veel groter dan het aanbod.

Door het wereldwijde tekort aan grondstoffen en met met name het tekort aan chips kan de electronica-gigant veel minder spelcomputers fabriceren dan het graag zou willen. Dat heeft tot gevolg dat het bedrijf nog steeds zeer beperkte PS5 voorraad heeft.

Mijlpaal voor Sony

Zoals gemeld heeft Sony, ondanks alle leveringsproblemen, onlangs de mijlpaal bereikt van 10 miljoen PS5 consoles die over de toonbank zijn gegaan. Daarmee is deze populaire next-gen console de snelst verkopende console die Sony ooit heeft gehad. Stel je voor hoe vaak de PS5 al zou zijn verkocht als er al vanaf de introductie van de console geen leveringsproblemen waren. Echter zijn de voorraden ook op dit moment nog steeds veel kleiner dan de vraag naar deze populaire console.

Sony-baas Jim Ryan heeft al aangegeven dat, ondanks dat het bedrijf in hun branche met unieke uitdagingen wordt geconfronteerd, het verbeteren van de voorraadniveaus van de PS5 heeft nog altijd hun topprioriteit.

PS5 Voorraad

De afgelopen week zijn bij diverse winkels weer PS5 consoles geleverd. Het lijkt erop dat deze trend ook de volgende week nog zal worden voortgezet. Dat betekent dat er weer volop kansen zullen zijn om ook eindelijk jouw eigen PS5 console te bemachtigen.

Controleer regelmatig de PS5 Voorraad Checker om de actuele stand van zaken omtrent de PS5 voorraad bij diverse wederverkopers te controleren. Deze voorraden worden per minuut gecontroleerd en bijgewerkt.

Populairste PS5 game

Naast de PS5 console zijn ook diverse PS5-games zeer populair. De meest populaire PS5 game tot nu toe is Spiderman: MilesMorales. Op dit moment is deze populaire game al meer dan 6,5 miljoen keer verkocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *