15 augustus 2021: Update artikel over stand van PS5 voorraad in NL

Update PS5

Al sinds de release van de PS5 heeft Sony een achterstand met het leveren van de next-gen console en is de vraag groter dan het aanbod. Sinds de coronapandemie kwamen daar ook nog eens de grondstoftekorten en chiptekorten bij, waardoor het fabriceren van de console werd bemoeilijkt en de achterstanden alleen nog maar opliepen.

Sony is bezig om een inhaalslag te maken, al gaat dat ook nog niet heel erg hard. Het bedrijf heeft eerder al aangegeven dat de achterstanden nog wel tot in 2022 zullen duren. Ondanks dat zijn er al meer dan 10 miljoen exemplaren over de toonbank gegaan.

Onlangs zijn zowel van de PS5 Standard als de PS5 Digital diverse consoles geleverd bij diverse leveranciers, zoals Amazon. Ook andere bedrijven als Bol.com, Nedgame en Coolblue krijgen regelmatig nieuwe leveringen. Door de achterstanden en backorders is de voorraad echter telkens in no time weer uitverkocht. Afgelopen week hebben diverse leveranciers nieuwe drops gekregen, maar we hebben nog geen bevestiging of die ook daadwerkelijk worden verkocht of dat het alleen om geruchten gaat. Check de PS5 voorraad checker om te zien welke leveranciers de PS5 ook daadwerkelijk op voorraad hebben. Daar worden de voorraden elke minuut bijgewerkt.

PS5 voorraad

Indien er meer retailers met PS5 voorraad bijkomen, zullen die aan de lijst worden toegevoegd, zodat je altijd een zo concreet mogelijk overzicht van de PS5 voorraad hebt. Dit betreft naast de PS5 Standard en PS5 Digital ook de PS5 bundels en PS5 deals. De huidige PS5 bundels zijn de Ratchet and Clank: Rift Apart voor de volle prijs, maar later dit jaar zullen daar ook nog de betere PS5 Black Friday bundels aan toegevoegd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *